Vidisan Oogdruppels 10ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Gebruik

Wacht 15 minuten alvorens de lens op het oog. Als een druppel op een kledingstuk tijdens gebruik, kan verkleuren. Oculair gebruik Inboezemen een of twee druppels van de oplossing naar behoefte in elk oog.

Indicatie

Fytotherapie oogdruppels. Vidisan® maakt verlichting van irritatie van de ogen te wijten aan verschillende oorzaken (baden of zwemmen, wind, stof, vervuiling, koude, sigarettenrook, rijden vooral 's nachts, enz.). Vidisan® is een mooie oplossing voor rode en geïrriteerde ogen. Vidisan® kalmeert en verzacht het oog vanaf het eerste gebruik.

Details
CNK2894418
FabrikantenBausch & Lomb
MerkenBausch & Lomb
Breedte30 mm
Lengte72 mm
Diepte27 mm